
یک مشاور کسب وکار باید ترکیبی از ویژگی ها را به همراه داشته باشد که برخی از آن ها شخصیتی و برخی مربوط به مسائل اکتسابی مانند دانش و تجربه فردی مشاور می باشد.
یک مشاور کسب وکار باید ترکیبی از ویژگی ها را به همراه داشته باشد که برخی از آن ها شخصیتی و برخی مربوط به مسائل اکتسابی مانند دانش و تجربه فردی مشاور می باشد.
خلاقیت یعنی بکارگیری توانایی های ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید، خلاقیت با ساختن و یافتن فکرهای جدید و نوآوری در کاربرد فکرها سروکار دارد. از نظر مدیریتی، خلاقیت صرف کافی نیست؛ فکر باید به عمل نیز درآید. هر انسانی از استعداد خلاقیت برخوردار است؛ بنابراین خلاقیت در انحصار افراد خاص نیست. مهمتر از وجود استعداد خلاقیت، جلوگیری از عوامل بازدارنده ظهور آن در افراد است. در صورت آزاد سازی ذهن و رهایی از پیش فرض های ذهنی در مدت کوتاهی توان خلاقیت در افراد ارتقاءء می یابد.
ایما و اشاره های چهره و لبخندها در بیشتر جاهای دنیا دارای معانی مشابهی است. پل اِکمن استاد دانشگاه کالیفرنیای سانفرانسیسکو، عکس هایی از حالات نشان دهنده ی شادی، خشم، ترس، ناراحتی، تنفر و تعجب را به مردمان بیست و یک فرهنگ مختلف نشان داد و فهمید که در هر صورت، بیشتر مردم هر کشور درباره ی تصاویری که شادی، غم و تنفر را نشان می دهد توافق نظر دارند.
بیشتر افراد در زمان خواندن زبان بدن حواس خود را روی بخش بالایی بدن فرد مورد نظر (یعنی صورت) متمرکز می کنند و پس از آن توجه به نقاط بالا کم کم به سمت پایین تنه می رود، هر چند صورت بخشی از بدن است.
ارتباط غیرکلامی که بیشتر اوقات به آن رفتار غیرکلامی یا زبان بدن نیز گفته می شود؛ مانند حرفی که به زبان بدن آورده می شود ابزاری برای انتقال اطلاعات است.
زبان بدن بازتاب بیرونی وضعیت احساسی فرد است. هر اشاره یا حرکتی می تواند نشانه ای ارزشمند باشد، برای درک احساسی که در آن لحظه به مخاطب دست داده است.
آدام گرنت استاد دانشگاه پنسیلوانیا در تحقیق خود به دنبال این مسئله بود که عادت های افراد خلاق و نوآور چیست؟
به طور کلی تیم سازی برای شروع هر کاری یک امر اجتناب ناپذیر است. از طرفی تفاوت های فرهنگی و دیدگاه اعضای تیم یک فاکتور مهم در شکست یا موفقیت تیم است. این بخش نیاز مبرمی به مهارت های ارتباطی دارد. معمولاً انسان موجود قابل پیش بینی نیست و با تغییر یکسری شرایط رفتار متفاوتی از خود بروز می دهد. بخصوص در مواردی که مباحث مالی در میان باشد.
جک ولش یکی از مدیران موفق و بزرگ است که بخش مهمی از موفقیتهای خود را ناشی از انتخاب، استخدام و انتصابهای مناسب و درست میداند. او موفقیت خود را در کشف استعداد و استخدام بزرگان را تجربهای میداند که بعد از اشتباهات و ناشیگریهای به دست آورده است. در نتیجه این سالهای تجربه، او دریافت که تأکید بیش از حد بر ظاهر افراد یا تحصیلات خوب به تنهای کافی نیست و تضمینی برای استخدام افراد شایسته به شمار نمیرود.
استفاده از مشاوران کسب و کار در اکثر کشورهای توسعه یافته امری عادی است و اولین مشاوره مدیریتی در دنیا توسط شرکت آرتور دی لیتل در سال 1886 اتفاق افتاد؛ همچنین فردریک وینسلو تیلور اولین مشاوری بود که در سال 1893 به صورت مستقل در این زمینه فعالیت نمود. در ادامه به برخی شرکت های برتر در زمینه مشاوره مدیریتی به کسب و کارها اشاره می شود.
آزاد ساختن توان خلاقیت و بکارگیری فکرهای نو، در گرو پیروزی بر موانع مذکور است. همگی ما عادت زده ایم. روش انجام کارهای معینی که طی زمان آزموده شده، به صورت روش های ثابت درمی آید.
شاید بسیاری از ما با این پرسش مواجه شده ایم که آیا کارآفرینی محدود سنی دارد؟. در پاسخ به این سؤال می توان به این نکته اشاره کرد که اگرچه سن افراد محدودیت چندانی برای راه اندازی یک کسب و کار ایجاد نمی کند ولی مهم است که آن فرد در سنی که قرار دارد چه تجاربی در این راستا کسب نموده است.
همه افراد ایده هایی برای راه اندازی کسب وکار به ذهنشان خطور می کند که احساس می کنند قابلیت اجرا دارد. عده ای فقط ایده را در حد انتزاعی در ذهن خود می پرورانند و اقدامی جهت پیاده سازی آن به عمل نمی آورند.
صرفاً داشتن یک ایده کسب وکار به تنهایی ارزشی ندارد؛ ولی راه اندازی یک کسب وکار با داشتن ایده شروع می شود. معمولاً ایده های اولیه خام هستند و در فرایند تجاری سازی با تغییر یا اصلاح پخته تر خواهند شد.
با بررسی ویژگی های شخصیتی کارآفرینان به تفاوت هایی در سبک نگرش و زندگی آن ها نسبت به سایر افراد دست پیدا می کنیم. آن ها معمولاً افراد باانگیزه، ریسک پذیر، توفیق طلب، خلاق و .. هستند.
برخی از صاحبنظران معتقداند که شکست یا موفقیت قابل پیش بینی است و بعضی نیز این جمله رد می کنند. شاید گفتن این جمله که موفقیت قابل پیش بینی است؛ خیلی دقیق نباشد ولی ما می توانیم احتمال موفقیت خود را با برداشتن گام های درست افزایش دهیم.
هر فردی که به دنبال راه اندازی کسب و کار است ممکن است سؤالاتی از قبیل: چگونه می توانم کسب و کار در منزل راه اندازی کنم؟ کسب و کار موفق چگونه پایه ریزی می شود؟ فرایند تحقیق در مورد کسب و کار به چه صورت است؟ کسب و کار چیست؟ انواع کسب و کار کدامند؟ و .. به ذهنش خطور کند.
تبليغات تجاري در جامعه امروز از دو زاويه اقتصاد و فرهنگ مورد توجه محققان و پژوهشگران علوم اقتصادي و مطالعات فرهنگي قرار دارد.
تسهیم دانش عبارت است از مجموعه رفتارهایی که شامل تبادل دانش و اطلاعات و کمک کردن به دیگران در این خصوص است.
در طول قرن بیستم، سرعت پیشرفت تکنولوژی بهطور چشمگیری افزایشیافته است.
فیلیپس یکی از شرکتهای پیشرو در زمینۀ تولید محصولات الکترونیکی در جهان است. محصولات آن متنوع هستند و از سازندگان قهوه تا تراشههای سیلیکون، از ضبط سمفونیهای موتزارت تا سیستمهای غربالگری سرطان، متنوع هستند.
واژه گردشگري نخستین بار در سال 1811 در مجله انگلیسی به نام اسپورتینگ ماگازین آمد. در آن زمان این لغت به معناي مسافرت بهمنظور تماشاي آثار تاریخی و بازدید از مناظر طبیعی براي کسب لذت به کار میرفت.
سازمانهای پولی و مالی بینالمللی تلاش دارند تا كشورهاي فقير را وادار به توسعه سازند. این مسئله در قالب کمکهای بهصورت وام به کشورهای فقیر و درحالتوسعه تخصیص داده میشود.
مدیریت منابع انسانی سبز، دنبال استفاده بهینه از منابع کمیاب محیطی است و تأکید آن بر فلسفه، خطمشی و فعالیتهایی است که سازمانها را دررسیدن به هدفهای سبز یاری میکند. مدیریت منابع انسانی سبز به معنی تدوین و اجرای راهبردهایی، برای آگاهی کارکنان و مدیران از اعمال سبز جهت ارتقا و پیگیری فعالیتهای پایداری محیطی میباشد که به سازمانها در ایجاد یک سازمان سبز یاری میرساند.
سرمايه فكري فراهم كننده يك پايگاه و يك منبع جديد است كه از طريق آن سازمان می تواند به رقابت بپردازد. سرمايه فكري اصطلاحي براي تركيب دارايي نامشهود بازار، دارايي انساني و دارايي ساختاري است، كه سازمان را براي انجام فعاليت هايش توانمند مي سازد.
تاريخچه اولين تعريف از اصطلاح توانمندسازی به سال 1788 برمیگردد كه در آن توانمندسازی را بهعنوان تفويض اختيار در نقش سازماني خود میدانستند كه اين اختيار بايستي به فرد اعطا يا در نقش سازماني او ديده شود. اين توانمندسازی به معني اشتياق فرد براي مسئوليت واژهای بود كه براي اولين بار بهطور رسمي به معني پاسخگويي تفسير شد.
رسانههای اجتماعی توصیف ابزارهاي آنلاین است که مردم از آن براي اشتراك محتوا، پروفایلها، نظرات، دیدگاهها، تجربیات و افکار استفاده میکنند؛ بنابراین، رسانههای اجتماعی تسهیلکننده گفتوگوها و کنشهای متقابل آنلاین بین گروههایی از مردم است. این ابزارها شامل بلاگ ها، تابلوهاي پیام، پادکست، میکروبلاگ، نشانهگذاریها، شبکهها و ویکیهاست
مفهوم و اهمیت برند در نظر مصرفکنندگان نقش استراتژیک در به دست آوردن مزیت رقابتی در بازار دارد. در دهههای گذشته، تمام ویژگیهای محصول در تصمیم مشتریان تأثیرگذار بود و شرکتها تمام تلاش خود را وقف بالا بردن و بهتر کردن محصولات خود میکردند و برند تنها نقش مشخصه مالک را ایفا میکرد، امروزه جایگاه برند و محصول در حال تغییر است و برند فراتر از محصول اثر میگذارد
یکی از مشخصههای عصر حاضر، پیچیدگی محیط داخلی و خارجی سازمانها و نهادهای اجتماعی است. در چنین محیطی داشتن دیدگاه سیستمی و کلنگری برای مدیریت سازمانها الزامی میباشد تا از طریق دیدگاه سیستمی و آیندهنگری بتوانند تمامی مؤلفههای اساسی و عناصر مؤثر بر عملکرد سازمان را در نظر گرفته و سپس فعالیتهای سازمان را طوری برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل کنند تا به بهترین شکل از تأثیرات منفی عناصر محیط داخلی و خارجی در امان بوده، بر آنها تأثیر گذاشته و حتی آنها را کنترل کنند.
فرهنگسازمانی نوعي از محيط اجتماعي سازماني است كه استقرار سيستم مديريت منابع انساني در سازمان را تحت تأثير قرار میدهد. فرهنگسازمانی منعکسکننده برخي از الگوهاي پنهان از رفتارهاي رهبري در سازمان است. اگرچه برخي از پژوهشگران فرهنگ و راهبرد را مترادف با يكديگر میدانند، و برخي ديگر فرهنگسازمانی را بهعنوان برآيندي از راهبردهای سازماني قلمداد مینمایند.
درباره تعريف كارآفريني و شخص كارآفرين و كارآفريني سازماني، تعاريف گوناگوني از سوي صاحبنظران ارائهشده بود كه با توجه به وسعت سيطره كارآفريني در رشتهها و علوم مختلف، تنوع تعاريف نيز امري غیرقابلکنترل و ناگزير است، كه در اينجا با اقتباس از گفته هارولد كونتز از واژه جنگل تعاريف كارآفريني استفاده میکنیم.
مسئولیتپذیری اغلب بهنوعی ارتباط بین افراد و محیط آنها اشاره دارد. در حوزه ارتباطات بین افراد و سازمانها، اقدام مسئولانه مستلزم پاسخی است که بر اساس مقاصد و انگیزههای اقدامات و فعالیتها ارائه گردد. آزادی برای مسئولانه عمل کردن یک شرط کلی در خصوص مسئولیتپذیری است.
سرمایه بهوسیله افراد و گروهها بهمنظور تسهیل در خدمترسانی به اجتماع مورداستفاده قرار میگیرد. مفهوم سرمایه اجتماعی از سال 1980 میلادی، وارد علوم اجتماعی بهویژه جامعهشناسی شد. ابتدا توسط افرادی چون بوردیو، پاسرون و لویی مطرح شد و بعدها توسط کسانی چون کلمن، بارت و.. بسط و گسترش داده شد. در ادبیات علوم سیاسی، جامعهشناسی و انسانشناسی، سرمایه اجتماعی به مجموعهای از هنجارها، ارزشها، شبکهها و سازمانهایی اشاره میکند که مردم از طریق آنها به تواناییها و ظرفیتها و استعداد خود میرسند که این تواناییها به افراد قدرت تصمیمگیری و سیاستگذاری میدهد.
هوش هیجانی جدیدترین تحول در زمینۀ فهم ارتباط میان تفکر و هیجان است. این اصطلاح را نخستین بار مایر و سالووی (1997) پیشنهاد کردند هوش هيجاني بهعنوان يك پديده موردتوجه، نهتنها جنبه تئوريك روانشناختی دارد، بلكه با ارتقاي آن در ميدان عمل میتوان پاسخهای مناسبي براي بسياري از مشكلات نهفته زندگي يافت.
واژه هوش فرهنگی برای اولین بار توسط ارلی و آنگ در سال 2003 مطرح و بهعنوان نظریۀ جدیدی در دنیای مدیریت و روانشناسی سازمانی معرفی شد. آنها هوش فرهنگی را قابلیت کارکرد و مدیریت اثربخش در زمینههای فرهنگی تعریف کردهاند.
شرکت هاینز تولیدکننده محصولات غذایی است که سس های کچاب آن، شهرتی جهانی دارد. امروزه، هاینز یکی از بزرگترین شرکتهای جهانی است که در حدود 200 کشور فعالیت میکند، بیش از 5700 محصول متنوع ارائه میدهد و در بیش از 50 بازار جهانی برند شماره یک یا دو است.
شرکت گوگل در ماه یک میلیون رزومه دریافت می کند و در هفته دویست نفر استخدام می کند. اگر فرد استخدام شده از طرف خودِ کارکنان گوگل معرفی شده باشد و نمره عملکرد بالاتر از B بگیرد، به فرد معرفی کننده تا 10 هزار دلار پاداش داده می شود.
امروزه با توجه به عوامل محیطی و پیشرفت هایی که در حوزه فناوری صورت پذیرفته است؛ تأکید رو به افزایشی بر کارآفرینی از سوی دولت های کشورهای در حال توسعه و افکار عمومی وجود دارد. در این راستا پیشنهاد می شود که افراد به دنبال خوداشتغالی حرکت کنند ولی آیا هر فردی در جامعه باید یک کارآفرین باشد؟
اروپا، همانند سایر نقاط جهان، دارای چالش های عمده زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی است که باید برای ایجاد آینده ای ایمن و سالم برای نسل های آینده به درستی به آن ها پرداخته شود. راه حل هایی برای این امر وجود دارد از جمله تغییر در شیوه زندگی و کارکه در نهایت به نفع همه افراد تمام می شود.
در زمینه مدیریت دانش مدل های مختلفی وجود دارد که می تواند بکارگیری آن ها در سازمان مزایایی را به دنبال داشته باشد. یکی از چالش هایی که مدیران جهت پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان با آن مواجه می شوند وجود مقاومت در سازمان می باشد.
به طور کلی تیم سازی در کسب و کار یا تیم سازی برای استارت آپ یکی از دغدغه های دوستداران راه اندازی کسب و کار است. فارغ از مراحل تیم سازی یا اصول تیم سازی، تفاوت های فرهنگی و دیدگاه اعضای تیم یک فاکتور مهم در شکست یا موفقیت تیم است.
پرسش هایی که در جلسه با دوستان فعال در حوزه استارت آپ ها از بنده می شود؛ شامل: اصول راه اندازی استارت آپ به چه صورت است؟ شما صفر تا صد راه اندازی استارت آپ را برای ما شرح دهید؟ هزینه راه اندازی استارت آپ به چه میزان؟ مراحل شروع استارت آپ چگونه است؟ قوانین استارت آپ چیست؟ ایده استارت آپ چگونه شکل می گیرد؟ آیا بکر بودن ایده مهم است یا جذب سرمایه گذار قوی؟ و از این قبیل سؤال ها ...
در اکثر کشورهای پیشرفته به صنعت مشاوره مدیریت به عنوان یکی از بازوهای ارتقاء کسب و کارها نگریسته می شود. حوزه های مشاوره مدیریت تمام ابعاد و واحدهای سازمان ها و شرکت ها را در بر می گیرد. حوزه های شامل مباحث استراتژیک، منابع انسانی، تحلیل فرایندهای کسب و کار، بازریابی، فروش، لجستیک و پشتیبانی و ... می باشد.
اقتصاد زیستی به معنای گذار از اقتصادی که تا حد زیادی مشتق شده از مواد خام فسیلی به یک اقتصاد مبتنی بر بهره وری منابع انسانی بر اساس مواد خام تجدید پذیر و همچنین با استفاده پایدار از خدمات اکوسیستم مانند: زمین و آب است.
با سرچ ERP در گوگل ما با کلمات پرطرفداری در این حوزه مواجه می شویم که شامل: شرکت های ارائه دهنده ERP در ایران معرفی بهترین ERP در ایران شرکتهای دارای SAP در ایران وضعیت ERP در ایران مقایسه ERP های ایرانی نمایندگی SAP در ایران ERP های ایرانی ویژگی های ERP و ...